Sivut

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Business woman

Reipas merkonomi-aikuisopiskelija täältä hei. Työharjoittelussa on mennyt hyvin, työkaverit on ihan kivoja ja olen erään tyypin kanssa vitsaillutkin aika lailla tavaroiden purkamisen aikana.. : D Muutkaan (ne keitä luulin todella äkäisiksi) onkin ihan jees. Eli hyvin menee.
Tosin, mua vähän epäilyttää tää mun koulusysteemi kun ilmeisesti joku riemuidiootti on keksinyt sellaisen jaon että meillä on 6 näyttöä, joista yksi oli viime talvena ja 5 nyt. Niin, viisi. Ja kun jokaista kohti mun pitäisi olla 2kk töissä(siksi koska mulla ei pahemmin aikaisempia pitkä-aikaisia työsuhteita ole ollut), voitte laskea että se on yhteensä noin vuosi putkeen. Eihän siinä sinänsä mitään jos noi olisi jaettu JÄRKEVÄSTI esimerkiksi 3+3 näyttöä niin siinähän kerkeis töitäkin tehä ihan rattosasti... mutkunmutkun. Mulla tää harjottelu loppuu maaliskuun 10. päivä ja siitä 4vk eteenpäin niin pitäs olla viimeset näytöt tehty (oon tehnyt nyt yhteensä tän jakson jälkeen 4 näyttöä). Eli... multa loppuu aika kesken :) (terveisiä sille yhdelle kusipäälle.) Saa nähdä.
Jos mä vaan pääsen täältä pois jonnekin muualle opiskelemaan niin sanon soronnoo tälle paikkakunnalle. :--D En jaksa enääää tätä kylänpahasta. Ja olishan sitä toki kiva opiskella jtn vähän mieluisampaa :).

Mutta nyt vähän positiivisempiin aiheisiin!
Anne sai tänään paketin <3! Anniseni oli ihana ja kävi Kajaani-cityn Lindexiltä hamstrailemassa yhden topin johon ihastuit ja Lindexiltä isot camee-korvikset ja pitsihanskat.

sarjassamme Anne jaksaa panostaa kuvien esteettisyyteen aina ja iankaikkisesti. :D
nimimerkillä mustat pitsirinsikat. :--D
 
 
nuo hanskat on tosiaan semmoset ei ihan kyynärpäähän asti yltävät. Puolipitkät, sanoisinko :)  Ja joo, kynnet kaipais manikyyriä..


Asiasta kolmanteen taas. Jaksoin viime viikonloppuna panostaa tohon meikkailuun kun oli vähän tylsää, ja tässä kuvassa ehkä näkyy parhaiten noi sävyt. Ulkonurkassa Urban Decayn Fishnet-sävyä, sisänurkassa  Glamour Doll:n  Sugar Plum sekä huutiksen  88-shimmer paletin luonnonvalkoista. Ripsarina käytin Max factorin  False Lash Effectiä, ja kajali maybellinen ja luomivärin pohjalla on muuten NYX:n jumbo eyeshadow pen sävyssä purple. Jänniä nämä meikit. 8)

Meikeistä tuli mieleen, voisin tehdä postauksen joskus teille mun lempparituotteista tarkemmin, jos teitä lukijamussukoita kiinnostaa? Muutenkin noin meikkauksen perusideoista yms! :)  Muitakin toiveita saa toki aina laittaa!

3 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia :> Ja joo, meikkauspostaukset kiinnostaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo toppi ja ihan sinun tyylinen ^_^!Pur.

  Rokkaan muuten nykyään osoitteessa: http://backtoparadisebeib.blogspot.com/

  Jos kiinnostaa mun turhanpäiväiset jorinat ;)

  VastaaPoista
 3. Esmi, kiitos ja kiva kuulla :3!

  Nanib, kiitossia, mustakin se on aika ihana!<3 On kuumiksi kesäpäiviksi kerrankin jotain muutaku mustaa. :D Pitääpä tsektsek ja liittyä lukijaks!

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)