Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Shoppailut ja kokkailut

Hei taas!

Työviikko meni taas melkein silmissä, vaikka aina maanantaisin  tuntuu että perjantaihin on ikuisuus.. :D! Mieltäni piristi kuitenkin se, että pääsisin perjantaina shoppailemaan. Kyseessä sitten olikin aika pikaiset shoppailut. Pääsin töistä puoli kolmelta, vetäsin naamariin vähän kolmioleipää (einekset on aika mauttomia...) ja mehua. Isäni pääsi töistä kolmelta, ja melkein heti perään äitini myös. Siitä sitten lähdettiin kohti Joensuuta ja otin leppoisasti nokoset matkalla ja heräsin liikennevaloihin :D! Luulin lähtiessäni että suurinpiirtein kiroilisin koko ajan jalkoihin sattumisen takia, mutta ei sitten kuitenkaan loppujen lopuksi sattunut yhtään :). Anygays, kerettiin äitini kanssa kierellä pari tuntia pikaisesti kauppoja, muun muassa H&M, Lindex, Seppälä ja iki-ihanainen KICKS jossa voisin hypistellä ja haaveilla kaikkea vuosituhannen ajan..... Voin kertoa, ettei se parituntienn riitä yhtikäs mihinkään jos haluais rauhassa hypistellä kaikkea mukavan oloista! 8( Hypistelin käsissäni muunmuassa Seppälässä olleita tekonahkaisia ajohansikkaita, mutta en vielä kuitenkaan päätynyt ostamaan niitä. Kuten en paljon muutakaan, mikä oli suunnitteilla ja/tai ostoslistalla. Nyyhkis.

H&M:llä nappasin kuitenkin reippaasti pluskokoisten puolelta tavaraa syliin, ja ehkä ihan aavistuksen tuskastuin siellä sovituskopeissa.. En nimittäin ymmärrä miten ne AINA on saunaa vastaavat tilat. Ja saa mut näyttämään ihmisperseeltä :---D! Mun tukka nimittäin menee aina ihan PUFF ja sekaisin siellä, juurikasvu loistaa abouttiarallaa kilometrin päähän ja meikit leviää hikoamisen myötä. Kaunista, eikös juu...  Niistä peileistä tai valaistuksesta en ala ees sanomaan mitään, tulis liian pitkä Le FFFFUUUUU. :D

Noniin, sitten niihin ostoksiin. 8)


Olipa muuten eka kerta varmaan ties kuinka moneen vuoteen kun en ostanu vaan pelkkää mustaa! Mä vaan jotenkin tykästyin tohon henkkamaukan lörttötrikoo tunikaan, kun siinä on edessä tollainen kiva "solmu" joka luo rypytystä tohon eteen. Mun vaatekaappi edelleen kaipais sellasta täydellistä soljilla varusteltua patella-vyötä..
O.P.I:n ihana violetti kynsilakka kicksistä, samoin tuo ketjukaulakoru.

Lisäksi tarttui mukaan puuterin värinen mustilla pilkuilla ja ihastuttavilla puhvihihoilla oleva teeppari, tästä en saanut mitään järkevää kuvaa aikaiseksi, joten jää myöhemmäksi. :')

Eilen (ja päivän lusmuttuani..) luettuani Iltalehden Viikonvaihdetta (19/20.3.2011, sivu 23) löysin sieltä painonpudotus-kohdasta varsin mehevän ohjeen salaatille. Normaalisti en salaateista ihan hirveesti tykkäile mutta ... tää oli aivan SIKA HYVVÄÄ. *maaninen katse tähän*

"Kana-pekoni salaatti

  • 1 pieni jäävuorisalaattikerä
  • 2 eriväristä paprikaa
  • 250-500g rasvatonta raejuustoa
  • 1-2pkt pekonisiivuja
  • 1-2 punasipulia
  • 1 tuorekurkku
  • n.500g broilerin rinta- tai sisäfilettä
  • oliiviöljyä
  • mustapippurirouhetta
Pilko ja sekoita kaikki kasvikset. Lisää raejuustoa maun mukaan. Leikkaa saksilla pekonisiivut noin 1-2 senttimetrin pätkiksi ja paista pannulla. Paistamisen jälkeen kaada palat talouspaperin päälle, jotta ylimääräinenr rasva  poistuu pinnalta. Paista broilerin fileet, leikkaa ne pieniksi kuutoiksi, ja sekoita pekonin kanssa salaattiin. Mausta lopuksi tilkalla oliiviöljyä ja mustapippurirouheella, ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Lisää halutessasi kevyttä salaattikastiketta."

Itse tein tämän salaatin puolikkaana, koska meillä ei ihan hirveästi salaatinsyöjiä ole. :) Kana oli Pirkka-merkin rintafilettä, heitin pinnalle vähän grillimaustetta, paistoin paistinpannulla mukavan näköisen kullanruskean/osittain ruskean pinnan, ja jätin pihvit muhimaan kannen alle kunnes ne olivat täysin kypsiä ja mureita. Salaattikastikkeena käytin kevyttä kartanonkastiketta. Tuosta ohjeesta riittää suurinpiirtein neljälle ihmisille reippaat annokset. Riippuu tietysti kuinka monta kertaa santsaa.. :D

Miten lukijamussukat teidän viikonloppu on mennyt?

7 kommenttia:

  1. Eikö kaikki missä on pekonia oo hyvää :-----D Tulee ihan hotelliaamiainen mieleen siitä, hahah.
    Ihanalta näyttää tuo paitasi kyllä!

    VastaaPoista
  2. :---D no se nyt tietty. Mä syön kyllä tosi harvoin pekonia..

    VastaaPoista
  3. OOO <3 Hyvin käy siulle tuo väri! Kicks on kyllä yks joensuun parhaimmista putiikeista <3 Make up storen meikkivalikoima on siellä hyvä ja siedettävän hintainenkin. Hajuvedet on vähän liian kalliita :(

    VastaaPoista
  4. kiitoksia Grotesca <3 :) Kicks on ihana tosiaan! Ne myyjät on aina mukavia. :) Näpläilin taas niitä luomiväritestereitä, mut en löytäny mtn kivaa sävyä. :/ Voisin varmaan kyllä ostaa ihan kaikkee sieltä... lottovoittoa, anyone?

    VastaaPoista
  5. Mun teki tänään mieli salaattia, mutta ehdin syödä kaiken salaatin eilen eikä sitten tullut haettua uusia salaattiaineksia.

    Tuo sun salaatti näyttää ainakin tosi hyvältä. Mua ärsyttää kaupassa nykyään kun melkeen kaikki mikä on "sotkettu" sekaisin, on salaattia. Siis vaikka niissä ei olis ees mitään kasviksia :D tai suurinosa olis jotain ihan muuta. Toisinaan ärsyttää se, että salaattiin pitää laittaa lihaa vaikka itsekin tekee joskus sellaisia salaatteja (esim. kana- tai lohisalaattia). Esim. joissain kahviloissa tuntuu, että siellä vaan just jotain salaatteja mihin on aina laitettu se kala, lohi tai kana muttei sellaisia missä olis pelkkiä kasviksia.

    VastaaPoista
  6. I'm Lacking; toi on muuten ihan totta, että tosi harvassa valmis-salaatissa on vaan niitä kasviksia. o_o valmissalaatit on sellasta kermahuttua et siel on vaan murto osa sitä itse salaatinlehdykkää/muita kasviksia.. : D

    Ja kiitos :)

    VastaaPoista
  7. söpöjä ostoksia 8) mäkin haluun shoppaan!

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)