Sivut

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Awards and stuff

Heissuli vei taas lukijamurmelit!
Ensinnäkin semmoiseen asiaan että Roosa-ihanainen nakkasi mua tälläsellä palkinnolla!

 "You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Eli antaa paukkua kuvien saralta...  Mulla ois ollu vaikka mitä kivoja kuvia tähän esimerkiksi mun lapsuudesta, ja vähemmän hehkeitä koulukuvia (mikä siinä on ettei ne ikinä onnistu?!), mutta ajattelin säästää mun ja erityisesti teidän silmiänne. :D

Ylläolevassa kuvassa mie pienenä, oiskohan noin 4-vuotiaana. ^_^  Asuttiin eri asunnossa kuin nyt, ja mulla ei ole todellakaan mitään hajua mitä hammasharjalla voi tehdä kevätsäässä ulkona. Toinen lapanen on näköjään kadonnu jonnekkin... Anygays, oon aika söpö. Ilmeisesti mulla oli aika hauskaa ton hammasharjan kanssa kun iskän on pitäny kameran kanssa tulla ikuistamaan tämä tilanne!


Muistan kun otin tän kuvan! Olin joskus lähdössä lenkille mp3-soittimesta musat huutaen. Ylivaloittuneet kuvat rokok.... Pitäs muuten ostaa uus tollanen pashminahuivi, mulla on toi "vähän" kärsinyt.

Kuopio Rockissa joskus 2005. Musta oli ilmeisesti tosi coolia piirtää nestemäisellä eyelinerilla tollaset pisteet kulmien alle ja väittää muille että ne näyttää läväreiltä. Tyyli idolina tais olla tuolloin Amy Lee... Muistan ton päivän asun vieläkin, toi unisex-mallinen verkkopaita kalloprintillä koristetun topin kera, tais siinä paidassa jotain remmejäkin olla. Alaosana toimi hieman kulutetut country-henkiset farkut. Tiiän, oon aina ollu hirmusen fashionista ja silleen (xD)! Taustalla on muuten Anni, sillon viel kun hänelläkin oli tummat hiukset...
Välillä mä mietin miks menin leikkaamaan itselleni otsatukan, kun tää mun letti näyttää paremmalta ilman.

Palkinnon saa multa

Gingerbread Coffin

Beautiful But Deadly

Diabolical Groove

Otsatukasta puheenollen, menin taas saksimaan otsistani lyhyemmäksi, vaikka vasta olin päässyt hyvään kasvatusvaiheeseen! Oi miksi, oi miksiiiiii. Mulla on vielä tossa sivussa sellaset ääliömäiset tupsuhaivenet, kun leikkasin taas huti. Terveiset luottokampaajalle, varmaan tuun tässä keväällä käymään.... :---D!

Sitten viimeisimpiin meikkauskuviin ja kosmetiikkahamstrauksiin.




Ylimpänä uusimmat kosmetiikkahamstraukset ja tämänpäiväinen meikki. :)  Meikissä käytin Rimmelin Jet Blackia, Urban Decayn ihanaa Fishnet-sävyä (siniseen taittava violetti), tuntemattoman merkin 88-paletin tumman syvää violettia (aivan liian vaalea tossa kuvassa!)  Maybellinen Colossal Volume-ripsaria ja maybellinen kajalia. Poskipunana Rimmelin Autumn Catwalk-paletti.

Pakko mainita vielä että toi Vaseline Rosy Lips on aivan ihana huulirasva! :3 Ei ehkä maailman hygieenisin pakkausvalinta mutta.. on se ihana silti.

Mitä teidän viikonloppuun kuuluilee?

Ps. Gagan uusin sinkku on mahtava. Mitä tyksitte?

5 kommenttia:

  1. Mulla on tää jo :3 mut kiitti silti!

    VastaaPoista
  2. Moimoi, muistelisin, et joskus tuskailit mistä löytää isoja kokoja vähän erilaisempia vaatteita. Löysin tälläsen nettikaupan http://www.misura.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Misura/Categories/%22Puserot%20%20ja%20paidat%22 ja tuolla on tosiaan erilaisiakin vaatteita. Aattelin jakaa tämän nyt kaikkien kans ketkä tulee mieleen!

    VastaaPoista
  3. The Loreal cleansing-thing, does it work? :D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, sori kun vastaus tulee myöhässä. :) Olin törmännyt tohon sivustoon aikaisemminkin, jotenkin en vaan tykkää ton tyylisistä... kiitos kuitenkin vinkistä!

    Catharina, yes! It's quite good! Should I do a review of that?

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)