Sivut

torstai 29. joulukuuta 2011

Lahjuksia

Joulusta ollaan taas pikkuhiljaa selviämässä, oon ehdottomasti syönyt liikaa kaikkia herkkuja ja ruokaa, mutta onneks ens vuonna voi taas kunnostautua : D! Huomenna ois ohjelmassa alennusmyyntien tsekkausta (Kicks, here I come (again))! ja hengailua.  Tää päivä on vaan mennyt ollessa, kerran jaksoin koiran kans ulos raahautua lenkille. Sallittakoon kerran vuodessa mitääntekemättömyys ihan kaikille!




Mutta nyt siihen pointtiin, eli joululahjoihin. Kiitos kaikille, erityisesti joulupukille! ;)

Kovista paketeista paljastui Viva La Divan 48-luomivärin setti, Mariela Sarkiman Make up Bible, ja The Secret kirja, jonka neuvoja oon jo alkanut pikkuhiljaa soveltamaan omaan elämääni. Suosittelen lämpimästi kaikille!
Lisäksi pieni taskupeili laukun pohjalle, mun entiset peilit olikin jo vähän kärsineitä..



Muhkeana lisänä kylpytakki porukoilta (taidan olla rakastunut), suklaata ja muuta hyvää!





Ps. Sori kun teksti tulee myöhässä, meinasi taas palaa hermot pari kertaa Bloggerin kanssa : D Toiminta on kyllä pysynyt ihan samana.. Loma <3

3 kommenttia:

  1. Hienot kuvat! Oon ite koittanu opetella tuota "secretin käyttöä" jostai v. 2006 lähtien :--D Hyvin toimii kuha muistaa sen.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksii : D!
    Mäkin vähä hämmennyin kun tajusin ton kirjan ilmestyneen kauan aikaa sitten, ja kukaan ei oo oikeen hehkuttanu sitä vaikka tossa on ihan toimiva idea? :D hämmentävää.

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)