Sivut

torstai 18. lokakuuta 2012

Sisustamisajatuksia!


Hellou! Syyslomaa oon tässä tyytyväisenä vietellyt muutaman päivän kotosalla koiraa rapsutellen, jos joku siellä pohtii mitä olen puuhannut. :) Onneksi on vielä muutama päivä jälelläkin, iskee pientä paniikkia päälle kun ens viikolla pitäisi olla koulussa ihan oikeiden asiakkaiden kanssa tekemisissä ravintolassa ja tarjoilla niiiin fiksun oloisesti. Onneksi siihen on vielä aikaa. :)

Viime viikolla kävin kaveriani E:tä auttamassa tämän uuden kämpän kuntoon laittamisessa, edellinen asukas oli vähän jättänyt ikkunat sontaiseen kuntoon. :D Ihan mukava se muuten oli, onneks sisustamisella saa ihmeitä aikaan! Sisustamisesta puheenollen, oon itselleni alkanut haaveilemaan pieniä juttuja sinne mun omaan kämppään. Mua on muunmuassa rieponut se aina joka aamu, kun mun kosmetiikkaputeleille ei ole kylppärissä minkäänlaista laatikkoa mihin ne kaikki voisi siististi laittaa, joten saattaa olla että haen Anttilasta pari Luhdan laatikkoa. En oo vielä ihan varma, et otanko ne violettina vai mustana... katotaan ni päädyn violettiin. :D Kaikilla mun kavereilla muuten menee aina niin hermo mun kans shoppailuun, kun oon viime tinkaan asti silleen "otanks mä tän, en tiiä, otan... eiku en tiiä, p*rkl, menen sinne kassalle, kerran se vaan sattuu.." .. Ja tätähän kestää se puoli tuntia. Onneks vielä kukaan ei oo raivostunu mulle. :D

Näitä mä oon miettinyt. Luhta-merkin Kallio-laatikot ovat mielestäni kivan näköisiä, eikös?

Lisäks tossa yks ilta tein IKEA-kollaasin kun oli vähän tylsää. Mun ois pitäny jo siihen aikaan olla nukkumassa jo. Jätin noi nimet ja hinnat tohon, et jos jotakuta muutakin kiinnostaa nuo. :) Lipasto ois aika kiva, sillä mulla on siellä kämpässä heti eteisestä tullessa iso peili, jonka edessä yleensä laitan hiuksia ennen kuin lähden kouluun tai kaupungille hengailemaan. Ainut vaan, että mulla ei oo siinä kohti minkäänlaista laskutilaa, mikä ois tietysti ihan kiva jos esimerkiksi tupeeraa tukkaa tai kihartaa :D! En oikein innostuis palaneista varpaista.. Anyways, niihin mun ideoihin!

Alex-lipastoa oon pitkään havitellut meikki-asioille sun muille turhamaisuuksille säilytystilaksi. Harmikseni kesällä ainakin Kuopion Ikeassa käydessäni heillä ei ollut tuota esillä eikä varastossa. :( Birkeland-lipasto on musta jotenkin hirveän kaunis. Malm-sarjan lipastojakin katsoin vähän sillä silmällä, mutta en oikein tiedä.. :D Ehkä se ois turhan moderni?  Tv-tason heitin tonne ideana vaan mukaan, vanha tv-tasoni toimii vielä ihan kohtuullisen hyvin, mutta ehkä joskus tulevaisuudessa uudellekin ois tarvetta. Päiväpeitto ihan vaan siksi että sängynkin lookkia on kiva vaihtaa välillä! Mutta toi Ung Drill-peili/kehysasia.... aijai. Oon haaveillu siitä varmaan monen vuoden päivät, joskus pari vuotta sitten kun ekan kerran tapasin sen. Haluan!!!
Ja lakanoita ja kynttilä-asioita ei oo koskaan liikaa, piste.

Ehkä sitten kun joskus voitan esimerkiksi lotossa, ostan noi kaikki kerralla. :D Hih.

4 kommenttia:

  1. Noi on kyllä hurjan kivannäkösiä. Ja kynttiläjuttuja ei oo koskaan liikaa!

    VastaaPoista
  2. Fehlgeburt, ne on kauniit! <3

    Leena, Kiitos. :) Mun tekis mieli hamstrata kaapit täyteen kynttilöitä. Harmi kun suomessa ei oo Bath&Bodyworks-tyylisiä tuoksukynttilöitä :(

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)