Sivut

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Haaste from Sally!


Sally Slander haastoi minut kertomaaan kymmenen asiaa itsestäni, joten antaas paukkua!

1. Minua vituttaa asua täällä Pohjois-Karjalan korvessa. Kyllä. Tiedättekö miksi? Syiksi voi lukea muun muassa sen, että suurin osa minun hyvistä ystävistä ja rakkaista ihmisistä asuu toisella puolella Suomea, periaatteessa pitkin Suomen maata.Osa asuu pääkaupunkiseudulla, osa jyväskylässä, osa tampereella, osa Imatralla, osa ties missä Hyvinkäällä! Yhyy, ei ole tasapainoista tämä.

2. Rakastan paijailua ja ties mitä hellimistä, ja muutenkin lähellä oloa. Elän lähes jatkuvassa halipulassa. Halit, pusut, silittely ja muu lääppiminen *sydän*!

3. Täytän ensi vuonna 20v mutta tunnen edelleen itseni suht lapseksi. Aikuiseksi kasvaminen on ihan tyhmää, sillä inhoan kaikkia virallisia asioita ja vakavana olemista. Rakastan lapsien näkökulmaa asioihin. Ne näkee asiat niin herttaisen yksiselitteisesti..tai ainakin minä pienenä näin. Sitten maailma jossain vaiheessa vähitellen muuttui melkeimpä masentavaksi, ja harmaaksi. Asioilla alkoikin olla monia eri merkityksiä, eikä sanoillakaan ollut vain se yksi ja ainoa merkitys.

4. Minua koulukiusattiin ala- ja ylä-aste. Sain kuulla olevani läski, ruma, saatananpalvoja, lesbo ja mitä kaikkea. Voin kertoa teille että se todellakin jättää suht pysyvät arvet muun muassa. Nykyisin olen suht paljon päässyt yli noista ja tunnen olevani vapaampi. En kyllä usko että puoletkaan niistä ihmisistä, jotka kävi samaa koulua, on nähnyt mun sisälle ja nähnyt millainen OIKEASTI olen. Pelkäsin yksinkertaisesti liikaa.

5. Olen empaattinen ja tunteellinen ihminen. Mieluummin käytän tunnetta enemmän kuin järkeä, vaikka fiksu tyyppi (kuulema) olenkin.. Taannoin liika empaattisuus aiheutti minulle masennuksen. Nykyisin mua vituttaa lähinnä se kun mun apu ei kelpaa/ihmiset muuten vaan osaa olla helvetin pässejä/urpoja/muuten vaan vajakkeja. Annoin itselleni luvan jossain vaiheessa olla välittämättä. Osaan olla kylmä ämmä, jos haluan. Muhaha.

6. Muoti ja kauneus<3 Etenkin gootti/alternative/kaikenmaailman sekoitustyylit on lähellä sydäntä. Nettikauppojen selailu, shoppailu yms materian haaliminen on kivvaa! Myös valokuvaus, vaatesuunnittelu, meikkaaminen,laulaminen,elukoitten kanssa oleminen, kölliminen ja seitsemän kuolinsyntiä kuuluu kivoihin harrastuksiin!

7. Opiskelen täl hetkellä amiksessa aikuispuolella merkonomiksi! Uskon että menen tämän jälkeen vielä jonnekkin muualle kouluun. Aika kätevä nimittäin omistaa kaks ammattia :) Musta tulee viel hyvä asiakaspalvelija. xD Hihii..

8.Laulaminen ja muu itseilmaisu on rakkautta! Oon laulanut about ala-asteen puolesta välistä enemmän tai vähemmän yksikseni. Parissa kuorossa olen laulanut, ja jotain random kertoja yksityisopetusta. Harmi vaan täällä korvessa lauluopetuskin vissiin kusee 100-0 (ellei sit halua monta kertaa viikossa ravata tunnin ajomatkan päässä)..
Näytteleminen, tanssi ja piirtäminen on kivaa! Laulamista ja piirtämistä harrastan näistä eniten.

9. Tarja Turunen, Amy Hartzler Ja Simone Simons on mun kovimpia idoleita! Ihania naisia.

10. Saatan joskus meikata ihan puhtaasta huvista. Lisäksi meikkejä tulee joskus ostettua heräteostoksena, hupsii.

Haastan!

Dahlian, Diabolical Grooven ihanaisen kirjoittajan!
Insanity_, kirjoittelee Evil Fate Eternityä!
Grotescan, hän kirjoittelee Cult of Flowersia..<3

2 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta <3 Pakko kompata että minua kiusattiin ihan samoista asioista ylä-asteella :/ Nykyisin nämä kaikki haukkujat ovat teiniäitejä,alkoholisteja ja sossun tuella eläviä saamattomuuksia :'D Että kyllä semmoset paskat saa aina ansionsa mukaan vaikka eivät sitä itse tajuaisi. Köyhä aivokapasiteetti ei voi edes muuta taata.

    VastaaPoista
  2. Oleppa hyvä vain! :> Nojoo, olen huomannut saman! En tiä kovinkaa mont kiusaajaani jotka ois kauheen hyvin menestyny missään.

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)