Sivut

maanantai 23. marraskuuta 2009

Kuvasaastetta ja tyyliä

Tuli tämmöinen postausidea mieleen tuossa eräs yö, kun ei tullut kauheen hyvät treffit ton nukkumatin kans.. Eli postaan kuvina mun tyyli- ja taide-idoleitten kuvia tänne, ja kerron miksi he ovat päässeet näin hyville sijoituksille. ^^ Veikkaampa että antaa tämän postauksen kuvien kertoa enemmän kuin sanat..
Tämä kuvatarjonta taisi nyt tulla väärinpäin, mut antaa mennä. :DD

Dita von Teese
Ah miten kaunis nainen. Omistaa todella elegantin, kauniin ja naisellisen tavan pukeutua ja meikata. Korsetit on rakkautta, punainen huulipuna on rakkautta, vaikkei se mulle kamalan hyvin sovikkaan (surullista).. Burlesque, baby. Emmä osaa kauhean hyvin kuvailla, mutta voitte kuolata näppiksenne rikki!


Amy Lee, nykyiseltä nimeltään Amy Hartzler. Evanescencen säveltäjä sekä laulaja. Omistaa persoonallisen tyylin jossa on niin vaikutteita gootti-, rock-, tavis- kuin satumaailmastakin. En kauhean monta laulajaa tiedä joka olisi lavalla hihhuloinut keijunsiivet selässä ja levinneet meikit naamalla. Evanescence on yksi minun lempiyhtyeistäkin. Alla olevissa kuvissa on ihanat kuteet! Kattokaa vaikka noi kuvat!Epican todella kaunis laulajatar Simone Simons! Se vaan on kuuma. Ja elegantti. Ei miulla muuta. :)
Nightwishin ex-solisti Turusen Tarja. Lööv. Mä ihan oikeasti olen kateellinen Tarjalle(kin) kun se on noin nätti, ja omistaa kivoja vaatteita. *itkuvinku*. Ja sit ku sil on ni ihanat meikitkin aina. Ja keikkavaatteet.. Tykkäsin eniten Century Childin aikaisista ja Once-kiekon kiertueen kuteista. Tarjan oman levyn, My Winter Stormin kiertueella tarjalla on ollut yksinkertaisempia kuteita, mutta on nekin ollut hienoja. En viitsi tähän postailla kuvia ihan sikana, mullla nimittäin meinas hermo palaa näidenkin kuvien kanssa. : D Kattokaa googlesta.


ps. Meinasi muuten ihan oikeasti palaa käämit.
pps. Tekstini on taas hirmu laadukasta! Srry...
ppps. Aina ei mee nallekarkit tasan.

1 kommentti:

  1. Ooh, tää oli mielenkiintonen! Voisin itsekin listailla esikuviani kauneuden ja muun osalta, jos ei haittaa että baittaan. x) <3

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)