Sivut

tiistai 10. marraskuuta 2009

Kohtalon ivaako?

Ellos oli muistanu minuu! Tänään Siwassa ruokaostoksilla käydessäni kassaneiti tuli kysyy et "Sä varmaan haluat sun paketin?"
Hämmentävää kerrassaan kun mut tunnetaan naamalta (Okei, oon aika erilainen ilmestys muiden Juuan nuorten joukossa, mutta kumminkin..), jopa paikallisessa. Viimeksi kun kaverin synttäreitä siellä vieteltiin niin jopa portsari tunsi mut. Ja käyn siellä harvoin.
Huolestuttavaako..


No, jokatapauksessa. Paketin sisältö oli aikas kiva, sain kivat punamustat leopardi/pitsi-Push Up-rintsikat, parit pitsialkkarit (Älkää nyt pervotkuvitelko mtn, miulla on jo mies niiden tutkimiseen :D). harmaan vene-kaula-aukollisen paidan (jota pitää tuunata että se istuis), ihQ possupinkin pitsitopin , yhden alaspäin levenevän hameen...

Doh. Rintsikat oli kiva, kerranki tytöt edustaa. Muttah! Mua _vituttaa_ kun kaikissa plus-kokoisten naisten kuteissa se menee lähes poikeuksetta niin että vaate on mitoitettu vähintään C-kupille, ja itelläni on B.. Se tarkoittaa sitä että meikä tarttuu reippaana tyttönä saksiin, neulaan ja lankaan ja vähän ompelee vaatteita istuvammiksi. Onneksi housujen kanssa ei oo mtn sen suurempia ongelmia. Yleensä, vaikka H&M:llä shoppailessa, paitoja sovittaessa rintojen kohta jää lerpattamaan.. Surullista, kerrassaan. Onneksi sieltä en kauhean usein kivoja paitoja löydä. :D Vihaan suurintaosaa kuoseista mitä niillä on. Kyllä siellä joskus löytää jotain kivaa :)

Pitää ottaa kuvaa niistä vaatteista päälläni kunhan kerkeän. Kamera on mystisesti tehnyt katoamistempun jonnekkin päin mun huonetta!
Vaatteista tuli mieleen.
Housujen shoppaaminen muuten on todella raivostuttavaa jos omistaa levät lanteen ja takamuksen! Onneksi on olemassa pyöreemmillekki naisille suunniteltuja mallistoja. :)

Ps. Off topic.. Mietin todella usein lukeeko näitä mun tekstejä joku härski pervo. :DD

4 kommenttia:

 1. Ihanalta ainakin kuullostaa nuo siun ostokset ^^ KUVAA! <3 Voin sanoo että kyllä lukee xD Ainakin tämä pervo. >:D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. grr. Kirjoittaminen suju tänään :'D! Mut niin, sinä Tiituseni, seksuaalisesti epäkorrektien ihmisten kuningatar (>:D <3) lukee näit iha rauhassa!

  Hei jee, tajusin et enää 30 kävijää ni on tuhat täynnä!

  VastaaPoista
 4. Härski pervo? Kuka muka? *viheltelee ja hiippailee poispäin* x) No eeeei! Mut yhyy, jaksaispa joskus iteki päivittää. :/

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)