Sivut

lauantai 7. marraskuuta 2009

Take a swing at me

Hoivoi kun nää viikonloput on tylsiä! Aamulla siivoiltiin iskän kanssa, mie imuroin ja järjestelin paikat. Omaa huonetta järjestellessäni huokasin mielessäni mun huoneen melkeen olematonta sisustusta. Suunnitelmia mulla ois vaikka muille jakaa, ja ideoita kanssa! Pitäs vaan porukat saada suostuteltua semmoseen vähinerinkaikkeakivaauuttatuonne.
Tällä hetkellä tilanne nimittäin on se, että mun huoneen pohjavärit (jos siit irrotetaan kaikki julisteet,seinäliput, muu goottihärpäke sieltä) on valkoinen ja sininen. Kyllä, luitte oikein, VALKOINEN JA SININEN. Pidin kyseessä olevista väreistä viimeksi.... ala-asteella? :'D

Mutta joo. Suunnitelmis ois saada huone/oma kämppä jossain vaiheessa sillein, et seinät olit valkoset, kalusteet ruskee/mustat, ja sänky semmonen hieno valurautapäätynen (eleganssia!<3) päiväpeitto+tyynyt violettia/mustaa/hopeaa.. Oikeastaan koko huone pyöris noitten kolmen värin kanssa.
Mutta ajan kanssa, ajan kanssa. Kyl mä viel joskus! Tein tuosta oman huoneen pintaremontti-uudistustestakin hienot piirokset ja budjettilaskennat, mutta se lappu on JOSSAIN. Olisin muuten ottanut kuvan teille : (


Oisko teistä 1200e budjetti (tänhän vois tehä vaik silleen 200 e erissä, ettei tarviis kerralla iskee tollasta summaa pöytään : DD) kauheen kallis yhdelle huoneelle, jos siihen sisältys..

-valkosta ja mustaa maalia (valkonen seinille, musta kirjahyllylle+kahdelle yöpöydälle
-uudet vetimet yöpöytiin
-kankaat (mm. verhot, päivpeitto, koristetyynyt...mm. Ellokselta ja Netanttilasta olen bongaillut kivoja juttuja)
-uusi työpöytä
-uusi sänky (Suomi soffasta bongasin tarjouksen, 120cm levee sänky 88e, ei paha!)
-jtn pieniä koristejuttuja jostain niinki halvasta paikasta kun Tiimari?

..So, what do you think? Tuo on vielä suunnitelma-asteella, sillä pakkohan noi on hankkia, viimestään sillon kun joskus about puolentoista vuoden päästä muutan pois kotoa! :o

Ps. Minuu muuten vitutti tänään. Selailin taas ihan huvikseen Huuto.netin aarre-aittaa, miks kaikki vähänki goottityylisten vaatteiden pitää olla xs-s tai s-m? EMMÄÄ MAHU!
..ja sit viel kosmetiikkapaketeis osa tuotteista oli KÄYTETTYJÄ. Huokaus.

2 kommenttia:

  1. Luulen että 1200 riittää tohon sun suunnitelmaan :) (Luulen että selviät vähemmälläkin jopa) Tosin sulla on kunnolla työtä jos meinaat saada vuokraisännän/emännän suostumaan siihen että saat maalata seinät :D Siis tietenkin siinä tapauksessa jos ensiasuntosi tulee olemaan vuokrakämppä :)
    Elä pilkkaa sinistä xD Mullakin oli 3 vuotta sitten kun kotona vielä asuin niin siniset tapetit seinillä! :'''D <3

    VastaaPoista
  2. Minäkin pidän sinisestä :o mun huone isän luona on valkosininen feat tumma puu

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)