Sivut

tiistai 31. elokuuta 2010

Cosmetic stuff, It's like drugs to me.

Mielessäni on viimeaikoina pyörinyt ajatus oman meikkiblogin ja youtube-kanavan perustamisesta! Nimestä mulla ei ole vielä mitään aavistusta, mutta aiheena olisi meikit ja kauneus, kun oon vähän tällänen.. kosmetiikkahullu. :D Teidän pitäis nähä mut kun fiilistelen meikkiosastolla.. mutta takaisin asiaan. Ainut ongelma tässä vaan on se, että mulla ei opiskelijana ole ihan kauheasti rahaa pistää meikkeihin, pyrin siihen että saan hyviä tuotteita mahdollisimman halvalla. :)! Itse tällä hetkellä käytän lähinnä Maybellinea, Rimmeliä aavistuksen (niiden kajaalit on ihan arsesta.. piirtävät kädelle hyvin vahvalla pigmentillä, mutta sitten kun piirtää rajauksia meikkivoiteen+puuterin päälle niin ei meinaa irrota mitään..) Lumenea ja jonkin verran Goshia ja Maxfactoria ripsarin muodossa.

Ehkä mietin tuota vielä tovin, mutta sillä aikaa te voisitte kertoa että kiinostaisko teitä jos tekisin postauksen mun tän hetkisistä meikeistä ja tuotteista mitä käytän? :) Ajattelin kuvata sen jo vaikka tänään tai lähipäivinä, riippuen saanko erään puhelun tänään vai vasta huomenna, tai jotain. We'll see.
Tämä päivä on nimittäin mennyt meikittömänä mursuna koneen ääressä istuessa ja vanhan koneen kanssa säätämisessä. Lisäksi oon ootellut erästä työharjoitteluun liittyvää soittoa mutta eipä ole kuulunut, duh.

Asiasta toiseen..Minua jaksaa edelleenkin nykypäivänä hämmentää ihmisten asenteet meikkaamista kohtaan. Sitä joko pelätään olla luonnottoman näkösiä ja sitä miten muute näyttää tosi pelottavalle, tai sitten ajatellaan että tuo haluaa olla luonnoton ja peittää itsensä täysin. Siis, whait what? Mä olen  ymmärtänyt että meikillä on tarkoitus ehostaa itseään.
En usko että se, jos meikkaa tekisi ihmisestä jotenkin luonnottoman näköisen.. tai noh, kyllä varmaan senkin saa tehtyä kun valitsee siihen sopivat tuotteet.. :D

Myönnän, osaan olla välillä aikka meikki-rasisti. Minua ärsyttää sisimmässäni todella rumat kulmakarvat tai meikkivoiteella tehdyt nudehuulet. Olen kyllä koko ajan saamassa tätä väheneväään päin, sillä se, miten joku muu meikkaa ei ole mun asia. Mutta koska kosmetiikkahihhulointi on yksi mun lempiharrastuksia, kiinnitän siihen aika paljon huomiota miten joku on ns. naamansa kammannut. Huomion kiinnittämisellä en välttämättä tarkoita mitään pahaa, vaikka näin minut on joskus myös väärin ymmärretty. :/ On olemassa myös miljoonia muita niin sanottuja mokia, joista en jaksa alkaa paasaamaan. Kuten sanoin, asia ei minulle kuulu.

Toiveammatteihini on kuulunut jo pidemmän aikaa meikkitaiteilija. Olen aina ollut taiteellinen ja luova ihminen, ja puran sen aina jotenkin ulos itsestäni. Pidän väreistä vaikken pukeutumisessani niistä kauheasti suosikaan. :)
Ajattelin että menen vielä joskus opiskelemaan kyseistä alaa pääkaupunkiseudulle.

Hmm. Musta tuntuu että mulla oli jotain muutakin kirjoitettavaa mutta nyt iski kamala black out. ;(
Mutta miltäs tuo meikkivideopostaus kuulostaisi teistä, rakkaat lukijat?

Ps. Olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt miksi yksikään random anonyymi ole tullut haukkumaan tätä mun blogia. :DD
Kuvituksena Make Up Storen iiiiihana Babydoll-meikki.<3 kuvan teille tarjosi google!

6 kommenttia:

 1. Ei yhtään paha idea nainen! Siulla kun on kuitenkin silmää meikkaamiselle, niin tee ihmeessä! Minua ainakin kiinnostaisi :)
  Hehe, ja samalla kannalla noiden rrrrrrumien kulmakarvojen kanssa :'D Ne kyllä pilaa heti hyvän kokonaisuuden jos ne on hirmuset karvaturat tai huonosti piirretty :/

  VastaaPoista
 2. Minäkin olisin kiinnostunut meikkivideopostauksista :)
  Itsekin oon kova meikkaamaan ja on hauskaa tehdä kaikenlaisia meikkejä :D

  VastaaPoista
 3. Mie mie tahon kans lukea sinun nätistäytymisestä!! Meikkaat niin upeasti että nainen, jaa tietosi!

  VastaaPoista
 4. Kyllä vain kisu, meikkipostausta kehiin,purr!:)

  VastaaPoista
 5. Tuohan idea sinulta, kuulostaa mainioilta! Itse olen myös opiskelija, silti välillä tulee ostettua 20euron maksavia puutereita... mutta sitten onkin pakko pihistää muista jtuista;)

  Itse "varostoin" ulkomaan matkoiltani meikkejä, kun ovat sielä ylensä halvempia. Seppälästä mielestäni saa edullisesti Wetnwild meikki sarjaa, joka on melko hyvä.

  Olisi mukava nähdä jokin kuva "sarja", kun aloitat meikin tekemisen ja lopputuloksen näkeminen. Samalla kävisi ilmi, tuotteet mitä käytit kasvoihisi.

  Meikki postauksiasi odotellessa!:)

  VastaaPoista
 6. Täälläkin kiinnostaisi meikkipostaus. En mikään huippumeikkaaja ole, joten kaikki tällainen kiinnostaa :)

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)