Sivut

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Wanted..

Rakas blogini, pakko urputtaa.. :D, olen törmännyt taas yhteen maailman päähän ottavimmista aiheista; täydellisten ja istuvien housujen löytäminen..
Sovitin juuri päälleni Ellokselta saatua pakettiani aiiii hitto. Villakangastakin jonka ostin on ihan jees, siihen pitää tosin käyttää ompelijalla tekemässä parit fiksaukset, mm. halkiot lanteiden kohdalle ja parempi vyötäröleikkaus! :)
Mutta ne housut.. Tilasin housut ihan suosiolla vartalonmuotojeni takia plus-kokojen puolelta, ja jotenkin taas oletin että jos ne menis sen mittataulukon mukaan.. Yeah, right. No ei tietenkään. menivät reisien yli mutta ei lanteiden. <3 Kiitos tästä, ei ota yhtään päähän ei. Yep, I have big ass/hips, whatever.. :D
Onneksi toiset, vähän erimalliset, housut tulevat viikon päästä, jos ne sopisi. Ja jos ei sovi, niin joku kuolee.. !!

Mutta niin. Minua kovin halututti ostaa taannoin Huutiksesta itselleni patellavyö vyötärölle. Sattui vaan semmonen äksidentti että mun tilillä ei ollut just silloin rahaa, ja kohde menikin sit melkein heti kiinni. Luulin tunnistautuneeni jo kauan sitten, mutta ilmeisesti oon säätänyt jotain ja tunnistautuminen ei tullut perille Huutikseen. Hyvä minä! :D
Elikkäs, mie säädän kyseisen asian kanssa uudestaan, mutta sillä aikaa jos teidän vaatekaapista löytyy tämäntyylistä korsetti-patellavyötä niin ilmoitelkaa. :)! Mielellään koko jos olis L tai XL. Mulla ois tälläsen kaveriks nimittäin aika kiva yks paita, joka kaipailis muotoa..

Ps. Loppukevennys! Etsi minut kuvasta.
Lähetettiin terveisia The Baseballseille kun vievät Turmion kätilöiden keikan encoret Kuopiorockissa ;(! Oon aina tosi "kaunis ja hehkee", aamen.

4 kommenttia:

 1. Lalalaa minäkin oon siellläää!

  VastaaPoista
 2. Mä en oikein enää uskalla tilata Ellokselta mitään kun ne vaatteet ei vaan passaa mulle. Viimeksi pidin kyllä yhden t-paidan. Siinä on just sopivan pitkät hihat, sivuista sopivan pitkä mutta tosta edestä sit ihan liian lyhyt.

  VastaaPoista
 3. Hauska tuo turmareiden kuva! =D Oikeestaan ihan loistava.

  Tää on vähän offtopic MUTTA! Aattelin kysästä jotta oisitko sie jonain viikonloppuna kiinnostunut liittymään karvaisten hevimörköjen seuraan indu-metallibileisiin? Aattelin häätää miehet hus pois ja järjestää jonain viikonloppuna semmoset tyttöjen keskeiset ryyppy & karaoke & indumetallipopittelu & jotain hyvää syömistä - kinkerit. Miltäs kuulostais? :)

  VastaaPoista
 4. Mulla ois tommonen patellavyö käyttämättömänä :)

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)