Sivut

torstai 5. elokuuta 2010

I need the truth

Miau!
Ajattelin tänne alkaa ajankulukseni jotain raapustelemaan! :) Rokista palauduin sunnuntai-illasta ja sen jälkeen aika on mennyt lähinnä kotona ollessa, ei mitään kauhean jännää ole ollut ohjelmistossa, blaah! Mun tekis mieli shoppailla nyt syksyksi vaikka mitä (miksi alemyynnit on just sillon ku itseään himottas shopata? eiks se oo aika julmaa..), kuten uusia vaatteita ja ehkä jotain pientä kouluun. :o Ellokselta ehkä tilailen jotain, mutta siitä vähän myöhemmin.

Otsikosta tulikin nyt mieleen, että ajattelin tehdä inhokkilistat ja 100 totuutta itsestäni-tyyppisiä "paljastuksia" tänne! Saatte auttaa mun kyseisen aiheen kehittelyssä sen verran että kommentoitte tuohon kommenttiboksiin aihepiirejä, mistä voisin jotain teille kertoa. Aiheet voivat olla mitä tahansa minusta itsestäni  materiaan, että ehotuksia sitte vaan pukkaamaan :) Tietty asiallisuus tässäkin ehdottelussa (:D) ois jees!

Asiallisuudesta tuli mieleeni, miksen mie oo saanu vielä yhtään kiukkusta anonyymiä kommentoijaa kimppuuni? :---D Olen oottanut kyseistä tapahtumaa kauan, mutta eih. Joten nyt rakkaat Anonyymit, laittakkeehan ehotuksia. En lupaa kaikkia toteuttaa mutta joitain!

Ps. Otti päähän eilen kun ajattelin että olisin teille viimein saanut tehtyä sen videopostauksen  meikeistä, mutta huomasinkin että mun naama on päättänyt alkaa kukkimaan. Very niiiiice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)