Sivut

perjantai 6. elokuuta 2010

In my dreams I feel Immortal

Ajattelin teille tehdä tänään postauksen ehkä suurimmasta idolistani Tarja Turusesta :) Mielestäni hän on todella kaunis ja upea artisti, Nightwish-kohusta huolimatta. Hän on ollut yksi suurimmista innoittajista elämässäni, ja saanut minut rakastumaan laulamiseen. En itse ole päässyt tunneille laulamaan, mutta muuten itsekseni lauleskelen paljonkin. Myös tyylillisenä idolina hän on ollut pallljon, hän taisi olla yksi syy miksi aikoinaan värjäsin tukan mustaksi (tasajakaus, of  course..) ja kovasti halusin olla Taapen näköinen. Joku ihminen on tainnut jossain mielenhäiriössä sanoa minua Turusen näköiseksi, mutta itse rohkenen olla eri mieltä. :D Tshih.

Mielestäni Turusen eka sooloalbumi My Winter Storm oli aika keskinkertainen levyksi itsessään, mutta Tarjan ääni oli upea. En ehkä ala edes sanomaan mitä "vanhemman" Nightwishin levyistä olen mieltä... Okei. Rakastan. :'D! Varsinkin Century Child ja Once ovat mieleeni. Ever Dream ja Ghost Love Score ovat ehkä ne suurimmat lempikappaleet Naitvissyn ajoilta. Anette on... ihan jees, nätisti ilmaistuna (toivon hänelle ihmisenä kaikkea hyvää, hänen laulutyylistään en hirveästi diggaile)..

Mutta, takaisin aiheeseen! Ajattelin jakaa teidän kanssa tarjan pari uusinta biisiä, joihin ehkä olen ihan aavistuksen niin sanotusti "in lööv".

Ensinnäkin, I Feel Immortal-sinkusta on tullut video! <3Ja vähän aikaisemmin Falling Awake:sta tullut studiohiippailu-video!

Mitä mieltä te Lukijani ootte Tarja Turusesta? :)

Ps. Muhevaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Seurasin Nightwishia innokkaasti Wishmasterin ajoilta asti siihen asti kunnes Tarja lähti. Sitten se oikeastaan pikkuhiljaa jäi pois vaikka tykkään kummastakin edelleen. Mutta bändi ja Tarja täydens toisiaan täydellisesti ja tapahtunut harmittaa vieläkin. Tarjan ekasta levystä jäi aika laimeat fiilikset mutta uusi levy vaikuttaa hyvältä :)
    -Jenni-

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)