Sivut

maanantai 10. tammikuuta 2011

Inspiskuvia ja vähän himotuslistalaisiakin

Etsiskelin tuossa aikani kuluksi  plus-kokoisille naisille goottityyliin (tai no.. mä olen kyllä aika kaukana siitä että olisin tr00 ja katu-uskottava ^__^) sopivia kuteita. Silmieni eteen iskeytyi yhdysvaltalaisen Torrid-nimisen nettikaupan sivut. Ja aijaijai mitä herkkuja siel olisikaan. Nom.

kuvaa voi klikata isommaksi :)!

Kuten ootte saattaneet huomata intohimoni pitsiin on suuri. :) Ylärivin kolme ekaa toppia sopisivat musta hyvin juhliin, ja toi musta bolero noitten toppien kanssa!  Toi harmaa paita olis hyvä semmonen arkipaita.

Ja sitten asusteisiin..


Sieltä löytyy Iron fistin kenkiä kaksin kappalein (haluaisin ne kaikki), pitsiset nilkkurit joissa kantapää on jonkinlaista kiiltonahkaa.  Myös patellavyö olisi jees, haluaisin tollaisen simmelimmän ja soljilla varustetun korsettimaisemman version. Pääkallot on rockrock ja noi  toiset riippukorvikset on muuten vaan aika glamöröös! :D Rusetit on rakkautta ja nuo hiuskoristeet on musta hirmuisen kauniita. :)

Alaosiakin Torrid:n sivuilla katsoin mutta aika farkkupainotteista oli ja muut hameet ja housut oli aika vaisuja. Tai kapealahkeisia (=meikän takamus levenee entisestään :--D)

Lisäksi voimme yhessä johtopäätellä että zombit on nyt aika jees (josta mulla tulee väkisin mieleen MTV:n MADE-jakso jossa ihanainenVeronica Varlow-koulii varteenotettavan Home Coming Queen-ehdokkaan zombie-kerhon johtajasta..)!  ja kimallejutut ja pitsi nousussa. Kannattaa muuten klikkailla tonne MTV:n jenkkisivulle että pääsee kattomaan tuon jakson! Sit sen pitäisi toimia :)

Millasia kokemuksia teillä muuten on noista Iron Fistin kenkien lestien koosta ja koko-jutuista muutenkin? Eli onko kengät kovin kapeat ja pienet vaivai...:)

7 kommenttia:

  1. Ostin juuri eilen elämäni ekat Iron Fistin korkkarit!
    Normikokoni on 39 ja mielestäni vastasi hyvin kokoaan. Lesti on aika hyvä, ainakin noissa kengissä oikein sopiva (ja jalkani ei siis tosiaan ole mikään kapein maailmassa...) Hurjan hyvät jalassakin noin korkeaksi koroksi (12 cm). Pakko saada varmaan toiset saman tien :D

    VastaaPoista
  2. Tuo leveämpi vyö on siisti! Itsekin haaveillut tuollaisesta todella leveästä, jossa olisi vähän vyötärökorsettifiilistä. Ja kourallinen solkia ja muuta härpäkettä. :P~~

    VastaaPoista
  3. Dark shadow, ooo! Hienoa : D Nyt mieki uskallan tilailla ^^ Tarvitsisin kivat korkkarit muutenki juhliin yms :)


    M, se on! 8) Korsettivyöt <3

    VastaaPoista
  4. iron fisteistä olen todennut, että heidän normikorkkareissa oma koko on aivan liian iso, mutta platform-korkkareissa oma kokoni on minulle juuri sopiva.

    VastaaPoista
  5. Noi mallit on upeita<3 Miks kaikkien pitäis aina olla niin laihoja.. ja ihania vaatteita ja noi asusteet on namskis<3

    VastaaPoista
  6. hitti tätä siu blogii o kiva välil lukee jos inspiraatio katoilee (vaikken he mikkää goottifanittaja oo mut aika moni asia pätee kyl psychobillytyyöiin myös..) täs ko oli tuo kuva nuist iron fistin kengist ni miul o tuol nurkassa säästöpossussa rahasto kertymässä et joskus saisin hommattua nuo zombit
    nimim. tötterötukka

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Kiitoksia! :)) Pitää koittaa useemmin postailla, mutta kiva kun tykkäilet, kommentoi jatkossakin!

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)