Sivut

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Gloomy days, eli kuulumisia!

Hohhoijaa. Eilinen taas näitä päiviä kun ei jaksa meikata, on vaan ja ihmettelee! On tässä ollut bloginkin saralla muutama hiljainen päivä. Jos sitä vähän reipastus! Hei teidän lukijoiden pitää tulla joukolla ahistelemaan nin muistan tänne aina kirjoitella uusia juttuja.
Oikeastaan tälläkään kertaa mulla ei mitään sen ihmeempiä ollut, kuin kuulumisten kertominen. Oma hiihtolomani alkaa olla loppusuoralla, kamala kun aika kuluu nopeasti! Eilen olin koirani Vilin kanssa ulkona tekemässä lumitöitä (miehekästä, eikös..) ja  siivoilin. Otin myös viikonlopun Iltalehdestä talteen burleskista kertovan jutun. Mimi de Froufrou on ihanan näköinen! Kurr. Jos mie oppisin joskus skannailemaan tuolla uudella tulostimella niin voisin laittaa sen tänne.
Lauantaina sain sentään aikaiseksi tehtyä kivan pin-up meikin, kun yön hiljaisina tunteina selasin youtuben make up tutoriaaleja. Srry paskasta webcamera laadusta, en jaksanut alkaa pelleilemään oikean kameran kanssa!

Tämä päivä meni Tanjan kanssa kruisatessa autolla (hän ajoi, ja totesimme olevan ruuviemme löysällä, nauroin taas katketakseni. :--D Opimme mm. imitoimaan kiukkuisia mummoja..
Tänään mietin huutaisinko ne yhdet ihanaiset Demoniat huutiksesta, olisivat vielä niin halvatkin! Tarvitsisin kyl Morticiasta pari hauskaa juttua(tarkemmin sanottuna silinterin ja satiinihanskat) seuraaviin photoshootteihin, jonka kuvaajan paikka on tällä hetkellä avoin. Mut saa muuten adoptoida kylään<3! Rahatilanne onkin sit ihan luku erikseen, opiskelija kun oon.

Asiasta viiteen miljoonanteen,nettimaailmaan. Törmäsin juuri  hassuun ilmiöön ä IRC-galleriassa. Menin muutama päivä sitten kaverini galtsuprofiilin kautta hänen miespuolisen tuttavansa profiiliin pari kertaa (ensimmäisen ihan huvikseen, toinen kerta oli siksi, että pääsin vastaamaan kommenttiin, kuten tänäänkin..). Hän sitten alkoi mua syyttämään stalkkkauksesta, koska satun olemaan tällä hetkellä sinkku profiilini mukaan. Tarkoitan, että olisin juuri häntä stalkannut vain siksi että satun olemaan sinkku. Siis anteeksi, mutta mitä HELVETTIÄ?! :--D Siis jos mie satun pari kertaa käymään saman ihmisen profiilissa niin ei se sitä tarkoita että olisin epätoivoinen sinkku tai mitään. Ja toiseksi, eiks se ole vähän hölmöä suuttua tuntemattomalle joka käy vilkaisemassa kuvia galtsuprofiilissasi? Minunkin profiilissa käy kymmenittäin ihmisiä päivittäin enkä mie ihan oikeasti jaksa joka ikinen kerta katsoa/välittää siitä onko se sama ihminen ollu siinä vieraslistassa useamman päivän. Musta on vaan kiva jos joku jaksaa mun naamaa katella, tai jos mun kuvista tykkää.
Tietysti nämä tuntemattomat ihmiset, jotka tulee haukkumaan pärstääni ihan puhtaan huvin vuoksi on ihan luku erikseen, yleensä sanon niille tiukasti takasi jotain, ja isken mustalle listalle.
Eräskin mieshenkilö ilmoitti taannoin etten tule ikinä seurustelemaan koska olen niin rumaläski yms yms. Teki kyl mieli sanoa että vilkasis eka omaa naamansa enne kun tulee mulle laukomaan mielipiteitään minusta, hänelle täysin tuntemattomalle henkilölle. En miekää ketä tahansa mene ihan vaan huvikseen sanomaan rumaksi, mieluummin pidän suuni nätisti ummessa. Nih.

Ehkä mä lopetan vuodattamisen tähän... :D Btw, mulla ei ole mtn tuota ihmistä vastaan sillein periaatteessa, ihmettää vaan tuo käytös.
Palaillaan mussukat. <3

Ps. Eikös ole kiva uusi ulkoasu? Isot kiitokset ihanaiselle Grotescalle, olen sulle palveluksen velkaa!

8 kommenttia:

 1. No voi jeesus :o ihmiset on ihania! (Y) Ulkoasu on kivakivakiva, meh likes <3 Ja Anne muru oot ihana <3

  VastaaPoista
 2. Voi Crimiseni, kiitos! :) Sinäki oot <3

  VastaaPoista
 3. Vai että stalkkeri :------------D

  Eikä varmaan tarvihe arvata, kuka tämä kyseinen stalkkeri on.. tai siis :-----D

  "Vihje": "kruisar vi?" :----------D

  "Elä sinä tyttö kuule ruppee minulle urputtammaan, ku et kysyny ees plussakorttia!!"

  VastaaPoista
 4. :---D SINÄ NAINEN SIELLÄ KUNNOLLA!

  VastaaPoista
 5. Anne! Senkin stalkkeri! Häää xD Kaunis kuva kyllä siusta <3 Toi meikki käy siulle enemmän kuin hyvin :P <3

  VastaaPoista
 6. xD oon stalkkereista stalkkerein, ainaki melkein! Kiits :)

  VastaaPoista
 7. Galleria on muutenkin mennyt ihan vituilleen..kun siellä on se 6v tullut kuitenkin oltua ja nähtyä tuo uudemman sukupolven pissis invaasio.Siis miksi helvetissä jengi pitää kuviaan netissä jos niitä ei saa joku katsoa vaikka sata kertaa.Taitaa tuokin kuvailemasi tyyppi pitää ihteään turhankin tärkeenä.

  Sit kommentointi...kaikille vieraille kommentoidessa pitää nykyään vissiin pyytää anteeksi,et "sry random!" :D

  Galleriahaukkumisiin en edes mene..

  VastaaPoista
 8. Jenni L, niimpä. Siellä porukka on nykyään ihan outoa! tulee hengattua enemmän naamakirjan puolella nykyisin.
  :D toi sorry random on kyl... en ymmärrä miks pitää mennä pyytämään anteeksi sitä et oho kävin sun kuvia kommentoimassa. (ainakaan jos laittaa positiivisen kommentin)..

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)