Sivut

keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Tylsyys-päivä

Ajattelimpas tulla tänne jotain juoruilemaan. :) Ekaksi pieni party-aihe, miulla on kohta 30 lukijaa! <3 yei!
En ole tänään saanut yhtikäs mitään järkevää aikaiseksi, heräsinkin joskus lähempänä puoltapäivää. Keksin sitten ihmisen näköiseksi itseni laitettua että alampas väsäämäänn viimein erästä kollaasia
tekniikka:
-kerätään helvetisti kuvia erinäisistä lehdistä
-suunnitellaan sille teemaksi oma itse
-kuvia on ihan helvetisti, paperia liian vähän
-todetaan kollaasin loppuvaiheilla et ei saakeli ei nää kuvat kyl... ihan mua olekkaan. Doh...
-keittiönpöytä on ihan liimassa
+siinä on ihan hitosti silppua, kyniä, ja sakset lojumassa vaarallisen lähellä niin että tietää sormiensa olevan kohta verillä : D


Mutta, sitten kun liimailut oli liimailtu lopputuloksesta tuli jees. Tuo eka kuva on miun paparatsailuja tekovaiheesta, Kiss me? :3 ja nuo "Möykyt" on polvet... Miks muuten mun huulet ei voi ikinä näyttää punasen huulipunan kans noin hyvältä. Okei.. se voi johtua siitä että mun Lumenen punainen huulipuna on ikivanha :-D!
Mutta tididii, tässä lopputulos. Siitä puuttuu vielä kaikenmaailman glitterit sun muut. ehosteet. Niin ja tietysti kehykset, ajattelin huomenna käydä katsastamassa äidin kans jos jotkut kivat kehykset löytyis.
^___^ Mitä tykkäätte?
Tuo ois valmiina menossa yhdelle ystävälle Espooseen. Sanoi että kaikkeen sopii pinkki glitteri.. 


Ps. Jos joku kiva ihminen haluais heittää pari milliä mulle niin saisin uusia kuteita ja musaa ihan aidolla CD:llä, jookos?  :D kuolasin tossa Indican hupparia, pitsireunaista boleroa ja sormusta Deviantissa jaja... Ehkä en ala luettelemaan.

3 kommenttia:

  1. Pinkki glitter SOPII kaikkeen!! Niinku oikeesti sopii.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vaan muffinssivarkaille! >:)) Voisit muutenkin joskus tulla käväsemään vaikka viikonloppuna täällä Joensuussa esimerkiksi ryyppymeiningeissä, niin voitas jotain miittingiä pitää? ^.^ Miltäs kuulostais?

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)