Sivut

perjantai 19. maaliskuuta 2010

thoughts about "my thing"..

Siivosin äsken juuri vaatekaappini! Ette usko miten sotkuinen se oli, ja näytti varmaan just siltä et joku ois räjäyttäny pommin siel sisällä. Tai no okei, myönnän, siivosin vaan puolet. Totesin että mulla on suht kivasti jo toppeja ja paitoja (ei sillä etteikö lisää mahtuisi, ne ois ihan tervetulleita.varsinki ne vähän erikoisemmat..)mutta housuja mulla on vain muutamat, osa roikkuu perseestä kun perse pienentyi mystisesti jossain vaiheessa, yhdet uudet on liian pienet reisistä (vaikka ne on koon tai kaksi suuremmat kuin yleensä o__O) ja muut on sitte puhkikulutettuja, angst. Ja mulla on vaan kaksi hametta. Kyllä. Poden vaatekriisiä vaikka minulla ei mitään kauppareissua ihmeellisempiä reissuja ole ollut!

Vaatekriiseistä puheenollen, operaatio täydellisten housujen metsästys..

On se ihanaa olla päärynävartaloinen <3! Ylävartalo on mulla siis pienempi kuin mitä ala-vartalo.  Voitte kuvitella miten ihanaa on yrittää ettiä istuvia housuja... viel kaiken tän hyväksi olen housu-ihminen, oon jotenkin enemmän tottunut niihin kuin hameeseen. Hameet kyllä ehdottomasti pääsisi mun päälle kun mun kokoisia hameita löytyisi jostain. Pitäsi kai oikeesti laihuttaa tms.. :'D Haluan semmosia mun näkösiä, mielellään mustaa kynähametta, liituraita-hametta (esim Lip Servicen Gangsta pranksta-malliston polvimittaisee hameeseen olen ihastunut, mutta minun takamukseni ei mahdu siihen, yhhyy.), jonkunlainen polveeen asti oleva tyllihame, bolero, kenkiä.. Nojoo. Kaikenlaista.

Mutta mikä ois sitten se mun tyylinen juttu ihan ylipäänsä? Täytyy myöntää, en oikeen tiedä itsekkään. Tykkään samaan aikaan niin gootti-, pin-up, rock kuin modernistakin tyylistä. Olen kyllä loppujen lopuksi aika nirso.. Tällä hetkellä sovellan kyllä aika paljon, sillä suurin osa goottikuteista on mitoitettu laihoille ihmisille. :/ Toki Plus size-kuteita goottipuljuissa on, mutta niiden kuteidet mallit on usein mun silmään jotain todella karmivaa! Koita siinä sitten etsiä kivoja vaatteita. Täytyy myöntää, ostan suurimman osan kuteistani ihan perusliikkeistä.. Ei ihan mun budjettikaan riitä kalliiden kuteiden ostoon esimerkiksi Morticiasta. Ja Mortician kuteet on kyllä sellaisia että läheskään kaikkia ei pystyisi arkena pitämään.. Mut silti, ne on niin kivoja. Kun omistaisi edes muutaman kivan. *enkeli*

Siitä omistamisesta puheenollen, lähden huomenna äidin kans shoppailemaan! Saa nähdä mitä tarttuu mukaan. :D Tai että palaako mulla hermo.
Kuulin muuten semmosta ajatusta parin ihmisen suusta että olisin pinnallinen nykyisin. Noh. Tekeekö kauniista asioista pitäminen (esim meikit, vaatteet) ihmisestä pinnallisen? :o Se on intohimo/harrastus  siinä missä vaikka elokuvien katsominen tai larppaaminen. Yhtä hyvin heitä voidaan kutsua ei-elämää-omistaviksi nörteiksi.. Ja enhän minä nyt voi tänne blogiin alkaa kirjoittelemaan syvempiä ajatuksia kun tämä on _julkinen_.
Muutenkin on vähän ajaan sisään tullu sellanen fiilis että ihmiset vetelee turhan pitkiä johtopäätöksiä minun sanomisista tai kirjoituksista. :E
Hassu tämä maailma....

Köyhä opiskelija kuittaa haaveidensa lomasta.

4 kommenttia:

 1. Vaikka tämä onkin ns. julkinen blogi, niin syvemmät ajatukset ovat tervetulleita, paitsi jos et niitä itse halua tuoda ilmi :) Blogiin olisi hieno lisä juttuja ja ajatuksia ihan elävästä elämästä ja omista mietteistä. Ja jos sulla on sellanen fiilis että joku ei tykkää ja vetää herneen nenään sun sanomisista, niinkun viimeisimmän kirjotuksen lopussa vinkkaat, niin antaa niiden vetää jos ei kelpaa! kyllä se sieltä leppyy ja muiden takia ei kannata rueta ottamaan takapakkia ja pidättää tuntemuksiaan saatikka muuttaa itseään/mielipiteitään. Tsemppiä!
  Ajattele tätä vaikka näin: Silence is golden, but I choose noise.

  ~ Forgotten

  VastaaPoista
 2. forgotten, kiitos hienosta kommentista! Olen kanssasi ihan samaa mieltä. Harmi kun ihmiset tekee johtopäätöksiään turhan nopeasti.. And yeah, noise is good! :D

  VastaaPoista
 3. (Negatiivista) pinnallisuutta on se, että pinnalliset arvot rajoittaa ihmissuhteita, että jos väheksyy tai arvostelee toisten ihmisarvoa ja omaansa ulkonäön perusteella. Ei harrastukset kenestäkään pinnallista tee.
  Muodin kanssa puuhaaminen on ihan yhtä arvokas harrastus kuin vaikka viulun soittaminen. Intohimoiset harrastukset pitävät yllä mielenterveyttä ja luovat mahdollisesti uusia sosiaalisiä näköaloja. :) Älä huoli...

  VastaaPoista
 4. Usch, niimpä! Jokaisella on oma naamansa ja tooooooodella harvoin tunnen kenellekkää tarvetta haukkua siitä, neuvoja voi antaa jos niitä kaivataan. Uskon että jokainen ihminen on tietyllä tavalla pinnallinen, esimerkiksi kivan näköisiin ihmiset luovat paremman ensivaikutelman.
  Olen sun kanssa samaa mieltä ^^

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)