Sivut

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Nightmares knocking on your door

Olipa ihan kamala yö pari yötä takaperin.. Tiesin jo nukkumaan mennessä että tästä yöstä ei tule mukava. Ajattelin teille tulla kertomaan painajaiseni jonka näin.
Olin yksi luokan lapsista, joka suunnitteli opettajajohtoisesti tulevan luokkaretken ohjelmaa. Opettaja kyseli oppilailta minne halusimme mennä (luulen että olimme menossa Helsinkiin), viittasin ja vastasin opettajalle jotain. Seuraavassa hetkessä tajusin että kännykkäni soi, siinä näkyi huoltajani numero. En tiedä miksi lapsi, jonka elämää siinä unessa elin, vastasi kesken tunnin puhelimeen, mutta niin tein. Opettaja ei ottanut puhelinta pois, hän kai tiesi jotenkin että minun täytyy aina vastata jos tämä kyseinen henkilö soittaisi.
Vaikka hän oli huoltajani olin silti se n. 10-vuotias lapsi joka piti eräällä tavalla aikuisen tarpeista huoli.
Vastasin puhelimeen ja sieltä alkoi kuulua aivan mielipuolista huutamista.. Sellaista, tiedättehän, ei sanoja, vain huutoa. Sellaista.. paniikinomaista, vihaista. Tajusin että asiat eivät olleet menneet niinkuin aikaisemmin.
Kyseinen mieshenkilö nimittäin meni aivan totaalisen sekaisin, jos hänen rutiininsa muuttuisi tai elämään tulisi uusi asia. Esimerkiksi jos minun piti tuoda hänelle ruokaa ja koputin "tunnuskoputuksen" sijaan vaikka kerran, hän sekosi.
Sitten multa pimeni ja loppua en muistakkaan. :o
Onneksi nään painajaisia nykyisin suhteellisen harvoin, ehkä kerran tai kahdesti kuussa.

Oli muutan ihan mahtava ilta tänään, kävin iskän kanssa katsoamssa Liisa Ihmemaassa (Alice in Wonderland<3) ja olin ihan fiiliksissä! Pääsi ehdottomasti mun suosikkileffojen listalle :3!
Tui. Näin myös yhtä ihanaa naista, Grotescaa nimittäin. Ostin häneltä erään kauniin korun ja hengattiin keskustassa noin tunnin, kunnes tiemme erkanivat. ^^ Taisi tulla napattua myös kiva (lemppari) parfyymini, senkin esittelyn jätän huomiseen.. Siihen asti saatte arvailla, buhaha!Ps. Menen varmaan ensi viikolla katsomaan kyseisen leffan uusiksi, olin tämänki näytöksen ihan fiiliksissä! Lisäksi rakastuin siihen mustavalkoraidalliseen punainentylliunelma-mekkoon! Miekin haluun..

1 kommentti:

  1. Minäkin rakastuin siihen mekkoon ja voin vain unelmoida omasta sellaisesta, oli aivan ihana purrrrr.. ♥

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)