Sivut

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Blow up my wishes

Hui, oompas ollu paljon hiljaa ja kirjottamatta! :o Pitää tehdä parannus tähän. Aloitin eilen keskiviikkona kirjoittamaan tätä mutta ystäväni soitti, joten,.. hups, sehän jäi kun nukkumattikin oikeasti suvaitsi tällä kertaa saapua kahdelta yöllä!
Ajattelin muutama päivä sitten että tekisin sen mun vaatekaappipostauksen, mutta sitten mun oma kamera hajosi mystisesti itsestään ja toiseen kameraan en ole vielä löytänyt laturia, hyvä mie. Huomiseksi kamera on kuitenkin pakko etsiä, että pääsen paparazzaamaan Oulun ihmeellisyyksiä. Ketutti ihan aavistuksen, kun alunperin tarkoituksena oli lähteä alkuviikosta, mutta sitten bussit meni lakkoon. :D tänään sitten ystävälläni, joka majoittaa minut, oli säätöä koulun kanssa "onko se tentti ny vai eeeeiii...helvetin systeemit.."!
VAE ollaanko sitä ollenkaa menossa vai ei, meneeköhän se tämä(kin) läskiksi.
Be aware, danger dame is comin'.

Lisäksi ois ihana stressi päällä, mun pitäs kasa saada koulun läksyjä tehtyä, ja pistää kouluhaku paperit vetämään. Tällä hetkellä tosiaan opiskelen merkonomiksi aikuispuolella ja asun edelleen vanhempien tykönä, vaikka hinku itekseen asumiseen ois kova (pääsis mm, sisustamaan, sisällytä tähän maaninen ilme..) :D Medianomi minua on aina kiinnostanu, mutta en tiä uskallanko hakee jos joutus suoraan työttömäksi. sosionomi ja restonomi (hotellipuolen) ois kans jeesh :).. Mutta toisaalta oon niin kamalan luova niin.. ÄÄÄ. pitää keksiä mitä tässä keksii. Kunhan sais tehdä sit sellasta duunia joka ois jotenki mieluisaa :)  Tuo merkonomi-juttukin oli mun listalla viimesten joukossa, kyllähä tuo tuossa menee ja näi, mut ei mun suosikkeja. :D

Mutta niin. Keksin taas tuon otsikon vähän sillei hatusta. Tai noh.. on sillä aasinsiltakin. Ensiks muutama kiva pieni realiteetti!
1) asun korvessa
2) olen köyhä opiskelija. :)

ja haluaisin
laulutunneille(mielellään klassinen), tanssitunneille (esim burleski ois aika <3), ja uusia vaatteita ja kenkiää.
Aloitin jälkimmäisestä löysin aivan ihania juttuja Phazelta. Erehdyin menemään niiden sivuille "vilkaisemaan" ja jumiuduin siihen varmaan kolmeksi tunniksi! :'D Kaikki edellä olevat siis maksaaaaaa ja niin maksavat nämä ihanat kuteetkin mitkä löysin..
Ensin ne VAATTEET. Vasen kuva ;)
-hameita, niitä mulla on oikeasti kaksi kappaletta. Säälittävää.
-pari korsettia ja korsettitoppeja, aaaa...<3 Etenkin tuohon punamustaan pitsi/kiinankangasjuttuun olen ihastunut jo tovin!
Mie en jaksa kirjottaa perustelua noille kaikille erikseen. Muttakun yhyy niin nättejä ovat. :D Eikö?
Oikealla olevassa kuvassa asusteet. Luvluv. Tuo höyhenpanta on _ihana_! Rusetiltakaan ei kokoa puutu ja pitsialkkarit <3!

Jos se lottovoitto vois ens viikonloppuna osua mun kohdalle? :D
All photos are from PHAZE Clothing! 

edit. //reissu meni läskiks. Eipäs lähetä yhtään mihinkään.
muutenkin tuntuu et mistään ei sais ikinä olla etuajoissa innoissaan kun pilalle menee kumminki! Prkele..

4 kommenttia:

  1. oisko laulusi kuunneltavissa missään? :)

    VastaaPoista
  2. rakas anonyymi, tällä hetkellä ei vielä missään, mutta toivottavasti jossain vaiheessa pääsisi demoilemaan :)

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)