Sivut

lauantai 6. maaliskuuta 2010

"Houston, we have a problem!" But not anymore..

Tämä ihana blogger keksi että "muhahaa empä anna kenenkään kommentoida sun blogiin, piilotan kommenttiboksin osittain, haistappa..."
Olin ovela ja Evil Fate Eternityn kirjoittajan Insanity:n kehoituksesta muutin asetuksia. Nyt kaikki te ihanat anonyymit stalkkerit ja muut lukijat voitte kommentoida NIIIIIIIN paljon kun sielu sietää! :D Tshih!
Tietysti mie valvon kommentteja ettei mitään härskeilyjä pääse sekaan. Mutta uskoisin että 99pros. kommenteista laitan näkyville.

Kävin tuossa perjantaina extempore-shoppausreissulla tutuksi tulleen ystäväni Tanjan kanssa,.. tai noh, hän palveli uskollisen seuralaisen roolissa. :D
Kävin tuhlaamassa mm. KICKSissä lahjakorttiani (ja sain muuten kerrankin hyvää ja asiallista palvelua) ja kiertämässä ties mitä puljuja. En loppujen lopuksi löytänyt ihan kamalasti tavaraa mutta jotain kuitenkin. :)

Shoppailupäivän päätteeksi kehittelin kivan meikin ja päätin muutaman pärstäkuvankin ottaa. Luomissa Walesin paletista turkoosia ja sinistä ja valkoista, sekä aavistus glitteriä, sekä tietysti Seppälän perus tekoripset. Huulilla tumman viininpunaista huulipunaa. Mitä pidätte?
Paita on muuten JaninaF-mallistoa, mii laiks.

Ikävä kyllä kuvasaldo tämän postauksen osalta jää vajaaksi, koska pointtini oli tarkoitus olla tuossa ensimmäisessä kappaleessa. Ensi postaukseen sitten vähän enemmän niitä kuvia ;>
Toivokaamme että muistan viimein kysyä huomen aamulla isältäni missä toisen kameran akkulaturi on. :o

Mutta muistakaahan kommentoida. <3

Ps. Mitenkähän mä malttaisin huomenna raataa koulutehtävien parissa..
Pps. Evanescence - Lithium, yksi mun lempikappaleista kyseiseltä bändiltä! Sain inspiraation meikkeihin tästä. Niiiin, ja Amy on ihana!

1 kommentti:

  1. Hihiii <3 Tässä sulle vähän heti enstöikseen sensuroitavaa härskeilyä >:D PIPPELI! :'''D

    Laitoit tuon kauniin kuvan tännekin <3 ^^ Kaunis nainen :)

    VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)