Sivut

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

It smells like..

Kai tää kevät vie mun ajatukset jonnekkin ihan muualle kun ei ole tullut blogitettuakaan. :) Ihanaa kun aurinko paistaa ulkona!Sieltä se kesä pikkuhiljaa tulee!
Tuli tosiaan viime viikon lopulla pyörähdettyä Joensuun tarjontaa. Ei ihan kamalasti tarttunut mitään mukaan, totesin vain kauppojen tarjonnan värimaailman sijoittuvan vahvasti pastellivärien puolelle, hngh. Ei hirveesti iske muhun, puuterinvärinen voisi olla ehkä poikkeus. Lähdin alunperin etsimään itselleni kivoja uusia housuja tai hameita, mielellään istuvia. Luulin että äitini kanssa kiereltäisiin Isoa Myytä suuntaan jos toiseenkin, mutta hän päätti juuri ennen keskustaa ilmoittaa että menee muualle asioimaan, minulle iskettiin rahaa kouraan ja sanottiin että "meikkejä et sitten osta!" Nokun niitä on vaan aina helpompi löytää, kuin istuvia vaatteita. Lisäksi aina joku (esim. kajali on lopussa)...Myös kengät oli tarkoitus löytää mutta parissa tunnissa saa olla mielestäni aika ninja jos aikoo taikoa jostain hyvät naisten vapaa-ajan kengät ja nilkkurit...

Nooh.. Olihan siellä sit tapansa mukaan, kaikkea muuta, paitsi sitä mitä etsin. Löysin nimittäin tekoripset Seppälästä (voitte muuten uskoa miten tuuheaksi ne loppupeleisä osottautui. Olo oli kuin Lady Gagalla), kaulaketju ja polkadot-tyyppiset mesh-hanskat Lindexiltä. Undergroundin, Kapp Ahlin ja H&:M:nkin kävin kiertelemässä mutta köyhä oli tulos :( Anttilassa kuolasin taas LYDC Londonin punaista ja mustaa laukkua (joku ilkimys oli vienyt sieltä sen mustan hopeisilla tehosteilla, perskeles..), mutta ainoa negatiivinen puoli niissä oli kultaiset kirjailut ja kultainen vetoketju. Ja tietenkin se että punaisen laukun kanssa pitäisi olla punaiset kengät.. :D

Viimeaikoina aikani on mennyt rehellisesti sanottuna lusmutessa. Hakukapereita pitäisi alkaa tässä pikkuhiljaa heittämään postiin ja tuntuu että koulu ei mene kauhean loistavasti. Eilenkin meidän ryhmämme odotti verkkotunnin alkamista mutta sitten kukaan ei päässytkään kyseiseen osoitteeseen missä tunnin olisi pitänyt olla. Sad. En myönnä että olin ihan tyytyväinen kun sai yhden vapaaillan, taas, lisää.

Oikeastaan, kaipailen ihan oikeeseen kouluun takaisin. Sitä että koulu alkaisi aamulla ja päättyisi iltapäivällä, olisi jotain järkevää tekemistä. Lomailu on ihan jeesh välillä, muttei aina. Lisäksi tuntuu että työpaikat on vähän vähissä, ainakin täällä. Mutta mieluiten istuisin koulun penkillä, kehittämässä itseäni johonkin suuntaan, saada kivan ammatin. Tuntuu ettei tuo nykyinen ole ihan mun juttu..

viimeaikaisimmat viihdyttäjät kuvassa :) Nemi on ihana ja Cosmoon voi aina luottaa.
 Ainiin! Tilasin tuossa aikaisemmin Backstreetiltä pari paitaa :3 Värikästä.....

kuvat: Queen of Darkness

 Ps. Mulla on kamala tatskakuume, haluaa liljoja ja pääkalloja. Ja joku teksti jonnekkin..

PPs. Tein muuten eilen tylsyyksissäni tr00 gothic editorial (?) meikin :D Minusta se on kiva, voisi jonnekkin keikalle laittaa. :3 Mitäs te tykkäätte?

otsiksellani on kriisi, se ei tykkää asettua, kuvissa ainakaan..

Miau.

7 kommenttia:

 1. Hieno meikki! Ja otsiskin näyttää minusta oikein hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Joku tulee nyt mieleen tuosta meikkikuvasta mutta en saa mieleen että kuka!

  VastaaPoista
 3. Kiva meikki! :) Ja ihana toi alempi backstreet-paita, droool~~

  VastaaPoista
 4. Kiitos :3! Miekin tykkään siitä, hirmu mukava päällä!

  VastaaPoista
 5. meikki on muuten kiva, mut huulet liian tummat siulle...ainaki rajauksineen.. en sit tiiä ilman niitä :o

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä noi huulet käy sulle, mutta rajaukset on turhan jyrkät. Ois kiva nähdä, miltä näyttäis häivytettynä.

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)