Sivut

lauantai 27. maaliskuuta 2010

A short story and great finds

Ihan vaan lyhyesti kuvien kera!  Kerkesin eilen shoppailla huiman tunnin verran. :D

Eli, kävin KICKsistä nappaamassa lempparihajuveteni messiin, samalla pohdittiin Grotescan  kanssa "miten sellainen syvän punainen huulipuna olisi kiva!" mutta todettiin sitten että ei kumminkaan tulisi käytettyä, hehs. Ollaan kummatkin huulirasvan ja kiiltojen perään :E (tai ainakin ensimmäisen)..
Mutta, tuo tuoksu, purrkurr.. Onnistuin jo edellisen käyttämään loppuun nii olihan se pakko hakea uus kun lahjakorttiakin oli viellä jäljellä. Kyseessä siis Christina Aquileran tuoksu :)!

 Lisäksi ostin kyseiseltä neitokaiselta parempaan hoivaan kauniin camee-kaulakorun. Roikkuu nytkin kaulassa, pidän kovin. Kuvassa mukana meikän käsi <3 :D Yksi kivi tuosta on lähtenyt irti mutta ei sitä huomaa ellei ala kyyläämään ihan läheltä.


Osio "kivat löydöt"!

Ja sitten niitä kivoja löytöjä teille lukija-ihanahunajaiseni. :D Ystäväni Roosa myy vaatteitaan, kengät ja hiuslisäkkeitä pois, mukana on niin Lip Servicen sinistä Hollywood Geishaa, leopardi-balleriinoja, miehekästä New Rock-kenkää kuin Poizen Industriesin bondage-paitaa. Ostakaa pois pois pooiiiiiiis TÄÄLTÄ !!!

:3 Pur.

5 kommenttia:

 1. Hahaa! Kuten jo totesinkin kaupungissa, kristina agyilerä on hyvä perustuoksu <3
  Ostasin roosalta heti pois ton lipparin valkoisen kynähameen ja ne nyyrikit, mutta on vähän turhan tyyris tähän saumaan :(

  ps. Edelleen se punainen huulipuna ois kiva (ehkä) xD

  VastaaPoista
 2. Niin on! :3
  Ja mulla menee hermot just sen suttaantumisen kans yms.. :D Ei riitä hermo :(

  VastaaPoista
 3. Minullakin on tuollainen Christinan tuoksu, se on kyllä aivan ihanaa ^_^. Nappaisin heti ystävältäsi nuo lipparin siniset ihanuudet,mutta ovat ruojat auttamattomasti minulle liian isot :/Mur.

  VastaaPoista
 4. Hyvin pysyvän ja siistin punasuun saa ensin rajaamalla huulet punaisella huulterajauskynällä ja sitten täyttämällä huulet samalla kynällä kokonaan. Päälle joko mattaa tai himmeästi hohtavaa punaista huulipunaa tai hiukan punaista kiiltoa ja homma on selvä ;) Kannattaa tseketa ainakin Rimmelin punat, niillä on ainakin ollu tosi nätti punainen huulipuna.

  VastaaPoista
 5. NaniB, voi harmi :/ Mä olen itse ihan rakastunut Lipin kuteisiin, ketuttaa olla ni pläski ettei mahdu niihin -,-!

  Heidi, kiitos vinkistä! Vielä kun oppis olemaan sillä lailla ettei se ihan kamalasti leviäisi joka paikkaan. :D

  VastaaPoista

Hey, sinä anonyymi stalkkeri, muistathan jättää aina nimimerkin niin tunnistan kuka olet! Ei asiatonta kommentointia, thanks. :)